1. Способи приготування дріжджового тіста -
2. З бісквітного тіста готують -
3. Пісочне тісто це?
4. Племена індійців-омельків називали
шоколадом?
5. Саму незвичайну форму (трикутника)
шоколад отримав завдяки швейцарцю ?
6. Країною-
винахідником твердого шоколаду та шоколаду з
молоком є?
7. Переважно невеликий кондитерський виріб, випечений із тіста, зазвичай солодкий?
8. Залежно від способу приготування, рецептури, зовнішнього вигляду, структури смакових особливостей розрізняють печиво?
9. Залежно від способу виробництва розрізняють два види пряників ....
10. Відмінність прісного здобного тіста від пісочного є те, що....
11. Як називають красиво сервірований і прикрашений стіл з великою кількістю солодощів ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома