Кулінарія

Додано: 18 травня
Предмет: Технології, 5 клас
12 запитань
Запитання 1

Сервірування столу -це

варіанти відповідей

Гарно оформлений та розписаний посуд

Прикрашання столу квітами

Підготовка й оформлення столу до споживання їжі

Прикрашання столу серветками

Запитання 2

До столового посуду індивідуального призначення належать

варіанти відповідей

каструлі, кришки, друшляки

тарілки, ложки,виделки

вази, блюда,маслянки

Запитання 3

 Залежно від виду птиці розрізняють яйця, які використовують у харчуванні

варіанти відповідей

курячі, качині, гусячі,голубині, тетереві, попугайні

тільки курячі і качині

курячі, качині, гусячі, індичі,перепелині,страусині 

всі види птиці

Запитання 4

В яку воду слід опускати яйця при варінні

варіанти відповідей

Холодну

Після закіпання

Запитання 5

Який інгредієнт не використовують при приготуванні яєчні

варіанти відповідей

Курячі яйця

Сіль

Молоко

Перець

Запитання 6

Оберіть правильне твердження

варіанти відповідей

Яйця будуть рідкими, якщо їх варити 10 хвилин

Яйця будуть крутими, якщо їх варити 10 хвилин

Запитання 7

Як перекладається слово "бутерброд"?

варіанти відповідей

сир і ковбаса

шинка і овочі

булка з маком

хліб і масло

Запитання 8

Відкриті бутерброди - це

варіанти відповідей

дві тонкі скибки пшеничного хліба

шматок хліба, на поверхні якого розміщена начинка

багатошарові бутерброди

Запитання 9

3.    Бутерброди готують

варіанти відповідей

за добу до подачі

за три години до подачі

під час їжі

перед подачею

Запитання 10

Канапе - це 

варіанти відповідей

невеличкі шматочки хліба 

бутерброди з сосискою 

маленькі бутерброди з різною начинкою

підсмажений бутерброд

Запитання 11

Сендвіч - це бутерброд 

варіанти відповідей

відкритий

закритий

Запитання 12

Що зумовлює приємний аромат чаю?

варіанти відповідей

чай обробляють парфумами

чай не має аромату

ефірні масла

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест