Кулінарія. Гарячі напої, бутерброди

Додано: 7 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 105 разів
8 запитань
Запитання 1

Який компонент із перелічених є обов'язковим для приготування бутербродів?

варіанти відповідей

масло вершкове

сир

ковбаса

хліб

Запитання 2

Серед запропонованих назв оберіть види бутербродів:

варіанти відповідей

відкритий

напіввідкритий

закритий

напівзакритий

закусочний

Запитання 3

Який вид бутерброду представлений на фотографії?

варіанти відповідей

закритий

відкритий

закусочний

Запитання 4

До складу якого гарячого напою входять: танін, кофеїн, ефірні олії?

варіанти відповідей

кава

чай

какао

Запитання 5

Який вид бутербродів представлений на фотографії?

варіанти відповідей

простий

складний

Запитання 6

Навіщо, перш, ніж заварювати чай, водопровідну воду треба витримати протягом 8-10 годин?

варіанти відповідей

щоб осіли домішки, що містяться у воді

щоб вода увібрала в себе кисень

щоб вивітрились хлорний і "металевий" запахи

Запитання 7

В якій пропорції бажано заварювати чай?

варіанти відповідей

1 ложку на 1 чашку

1 ложку на 2 чашки

1 ложку на 3 чашки

1 ложку на 4 чашки

Запитання 8

Якою повинна бути товщина скибочки хліба для відкритих бутербродів?

варіанти відповідей

0,5-1 см.

1-1,5 см.

1,5-2 см.

2-2,5 см.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест