Напій, що виготовляється зі смаженого насіння плодів — «бобів» кавового дерева має назву
Якого кольору кавові зерна?
Батьківщиною кавових рослин вважають...
Який вміст кофеїну у какао?
Як називається страва яку подають після обіду?
В якому столітті американський інженер Пітер Купер розробив отримання желатину
Желюючі речовини
Яку желюючу речовину отримують з водоростей?
Скільки необхідно желатину для приготування 1 кг десерту самбук?
Десертна страва з фруктово-ягідних відварів, соків, екстрактів, сиропів, молока і варення. Готується за допомогою будь-якої желюючої речовини.
Для приготувуння використовують дві желюючі суміші (молочну і шоколадну, одну з яких заповнюють у форму і охолоджують до сметаноподібної консистенції, потім цю суміш обережно перемішують ложкою, вливаючи в утворені поглиблення желюючу суміш темного забарвлення
Холодні десерти
Гарячі десерти
Заморожені десерти
Желе бувають
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома