Кулінарія. Гарніри.

Додано: 15 квітня 2021
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 109 разів
11 запитань
Запитання 1

Яка вимога під час роботи з гарячою рідиною та гарячим посудом помилкова?

варіанти відповідей

при закипанні рідини зменшити вогонь

гарячий посуд брати прихватками

рідину в каструлю доливати до самого верху

відкривати кришку, тримаючи від себе

Запитання 2

Обери правильні вимоги безпеки під час приготування їжі: (декілька правильних відповідей)

варіанти відповідей

при нарізанні продуктів пальці тримають на відстані від леза ножа

передавати ніж один одному лезом уперед

консервні банки відкривають спеціальним ключем

нарізку харчових продуктів виконувати на обробній дошці

Запитання 3

Сировиною для приготування каш є:

варіанти відповідей

макаронні вироби

крупа

картопля

гарбуз

Запитання 4

Манну крупу отримують з:

варіанти відповідей

кукурудзи

проса

ячменя

пшениці

Запитання 5

Що треба додавати в воду під час варіння, щоб запобігти витіканню яйця?

варіанти відповідей

сіль

цукор

сода

оцет 9%

Запитання 6

Час приготування манної каші:

варіанти відповідей

20 хв

60 хв

4 хв

15 хв

Запитання 7

За консистенцією каші діляться:

(декілька правильних відповідей)

варіанти відповідей

розсипчасті

змішані

в'язкі

рідкі

Запитання 8

Як називається вид макаронних виробів, зображений на фото?

варіанти відповідей

локшина

ріжки

макарони

вермішель

Запитання 9

Який спосіб використовують для приготування запечених страв з макаронних виробів?

варіанти відповідей

зливний

не зливний

Запитання 10

Макарони варять:

варіанти відповідей

20-30 хв

20-25 хв

12-15 хв

40-45 хв

Запитання 11

З якого зерна виготовляють перлову та ячневу крупу:

варіанти відповідей

просо

пшениця

овес

ячмінь

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест