Вкажіть кулінарну обробку м'яса , яка включає в собі такі операції:
Процес відокремлення м'якоті від кісток називається.........
Кулінарне розбирання м'яса туші яловичини здійснюють з метою
Розбирання півтуші яловичини передбачає такі операції:
Лінія розділення туші на передню і задню четвертини
Передня четвертина туші яловичини складається з
Частини м'яса, в яких вміст сполучної тканини великий, використовують для
Товстий і тонкий краї призначені для
Вирізка призначена для
Зовнішню і бокову частини задньої ноги використовують для
Лопаткову і підлопаткову частини, грудинку, пружок (м'ясо І категорії) використовують для
Котлетне м'ясо — це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома