2 червня о 18:00Вебінар: Як розвивати дослідницьку компетентність учнів: створюємо прилади для шкільної лабораторії власними силами

Культура харчування. Посуд. Сервирування, Етикет.

Додано: 18 травня 2020
Предмет: Технології, 5 клас
Тест виконано: 1 раз
8 запитань
Запитання 1

Для приготування їжі потрібні.............

варіанти відповідей

Кухонний посуд

Садовий інвентар

Кухонні пристосування

Голки та ножиці

Нагрівальні прилади

Запитання 2

До кухонного посуду належать........

варіанти відповідей

Кастрюлі

Тарілки

Чашки

Запитання 3

До кухонного пристосування належать .........

варіанти відповідей

Сирорізка

Виделка

Друшляк

Блюдечка

Запитання 4

Назви,що є порушенням санітарно-гігєнічних вимог утримання кухні.

варіанти відповідей

Нагромадження брудного посуд,

Зберігання харчових продуктів разом з мийними засобами.

Зберігання у холодільнику сирого м'яса у відкритому посуді.

Зберігання чистого посуду у шафі.

Зберігання готовмх страв і сирих продуктів окремо.

Запитання 5

Меню це.........

варіанти відповідей

Харчовий раціон

Санітарно -гігєнічні вимоги

Оформлення столу .

Перелик страв і напоїв.

Запитання 6

Сервирування це.........

варіанти відповідей

Харчовий раціон.

Перелік страв і напоїв.

Оформлення страв та накривання столу.

Правила поведінки за столом.

Запитання 7

Їсти слід..........

варіанти відповідей

Сьорбаючі і плямкаючі.

Розмовляючі з повним ротом .

Старанно пережовуючі їжу із закритим ротом

Поспішаючі.

Запитання 8

Апетит приходить під час.....

варіанти відповідей

Сну.

Уроку.

Байдикування.

Їди.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест