Харчовий продукт -
Як оцінююють компетентність випробувальних лабораторій під час акредитації?
внутрішній аудит –
Міжлабораторні порівняння
Оцінювання придатності методів дослідження — це
Безпечний харчовий продукт - це
Повірка засобів вимірювальної техніки -
Валідація це
Коли проводиться верифікація методу дослідження-
Невизначеність вимірювання
Акредитація (лат. accredo, «довіряти») —
Метрологічна простежуваність -
Які дослідження характеризують безпечність продукції:
Наявність антибіотиків у молоці можна визначити
Загальну токсичність харчового продукту визначають наступними методами:
З якою метою застосовують стандартні (референтні) зразки?
Хто здійснює внутрішньолабораторний контроль?
З якою метою проводиться внутрішньолабораторний контроль?
Як забезпечити контроль якості лабораторних досліджень?
Лабораторна інформаційна система LIMS застосовується для:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома