Легка контрольна з кулінарії для дикаріа

Додано: 7 січня
Предмет: Технології, 8 клас
6 запитань
Запитання 1

Яке вино пасує до мʼяса

варіанти відповідей

Біле


Рожеве

Червоне

Жодного

Запитання 2

Як називається страва з перетертого нуту

варіанти відповідей

Хумус

Тар тар

бешамель

Бефстроганов

Запитання 3

Продовжіть назву страви йоркширський

варіанти відповідей

омлет

Терьєр

Пудинг

Я не ектор з майстер шефу

Запитання 4

До якого вина пасують овочі та риба

варіанти відповідей

Рожеве

Біле

Червоне

Жовте

Запитання 5

повна назва страви Бефстроганов

варіанти відповідей

Строганка

Мʼясо Строганова

Салат Строгана

Мʼсо по Строгановськи

Запитання 6

З чого складається Бефстроганов

варіанти відповідей

Мʼясо, картопля, морква

Картопля , вершки, морква

Мʼясо,вершкова підливка

всі варіанти не правильні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест