Залежно від способу теплової обробки м’ясні гарячі страви поділяють на
Обери правильну відповідь
Варені м’ясні продукти зберігають у невеликій кількості бульйону в посуді із закритою кришкою при температурі 50-60 °С не більше
Залежно від розмірів шматків і виду м’яса процес смаження триває:
Смаження у фритюрі здійснюють, повністю занурюючи продукт в попередньо нагрітий жир до температури:
Втрати під час смаження м'яса натурального порціонними кусками становлять:
Асортимент м’ясних порційних страв з яловичини, з телятини з паніровкою
Асортимент смажених м'ясних порційних страв із свинини без паніровки
Щоб м’ясо при смаженні не прилипало до сковороди — покладіть у жир кілька кружалець
Асортимент страв із м’яса смаженого дрібними кусками із свинини
Для тушкування підсмажене м'ясо і овочі заливають:
При запіканні всі компоненти повинні прогріватися до температури не нижче:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома