гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування

Додано: 30 квітня 2023
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 40 разів
5 запитань
Запитання 1

Поєднайти групи приміщень з приміщеннями підприємств громадського харчування

варіанти відповідей

торгові, виробничі, складські, адміністративно-господарські, побутові

торгові, виробничі, складські, адміністративно-господарські, побутові, комори

торгові, виробничі, складські, адміністративно-господарські, побутові, бухгалтерія

Запитання 2

Для дотримання чистоти у закладі необхідно

варіанти відповідей

своєчасно та правильно прибирати територію,видалення відходів, дизинфекцію приміщень та баків для сміття

своєчасно та правильно прибирати територію,видалення відходів, дизинфекцію приміщень та баків для сміття, каналізацій

Запитання 3

Коли відбувається прибирання та провітрювання на підприємствах

варіанти відповідей

в кінці робочого дня

на початку робочого дня

в обіднб перерву

Запитання 4

Хто відповідає за своєчасність проходження медогляду

варіанти відповідей

керівник

медичний працівник

Запитання 5

Боротьба з мухами та гризунами це

варіанти відповідей

дизинсекція

диротизація

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест