1. Робочим органом тістомісильної машини є:
2. Діжу завантажують при замісі тіста середньої консистенції до:
3.Діжу завантажують при замісі крутого тіста до:
4. Діжа тістомісильної машини ТММ-1М рухається навколо власної осі щоб:
5. МТМ-15 призначена:
6. Розкачане тісто у машині МРТ-60М приймає:
7. Як перевірити справність автоматичного електроблокування в машині МРТ-60М:
8. Цифри у маркуванні машини «Прима-40» означають:
9.ТММ - 1М має діжу на:
10.Мукосій в тісторозкочувальної машині призначений:
11. Для чого призначені дебаланси в просіювачах МПБВ-300?
12. Товщина розкачування тіста регулюється в межах:
13. Перед завантаженням в робочу камеру тісто вагою 8…10 кг розкачують вручну до товщини 60…70 мм щоб:
14. Які небезпечні зони в тістомісильних машинах?
15. Машина МПБ-800М призначена для:
16.Жаровня обертова електрична ЖОЕ-720 призначена для:
17. Продуктивність жаровні обертової електричної ЖОЕ-720:
18. Розмір випікаючого млинця:
19. Для млинців на молоці встановлюють температуру:
20. Як потрібно видаляти снігову шубу в холодильному обладнанні?
21 . В якому стані дозволяється завантажувати продукти до холодильного обладнання?
22. Кипить при мінусовій температурі у холодильнику:
23. Температура кипіння рідкого хладону – 12 за атмосферного тиску становить:
24.Температура повітря в охолоджувальному об’ємі низькотемпературного холодильного обладнання не вище:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома