Масляні креми

Додано: 8 травня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 189 разів
10 запитань
Запитання 1

Для крему  «Шарлот» готують:

варіанти відповідей

яєчно-молочний сироп

яєчно-цукрову масу

цукровий сироп

Запитання 2

Як називається крем, де використовується масло, цукор і молоко?

варіанти відповідей

шарлот

білковий

заварний

Запитання 3

Якої групи кремів не існує?

варіанти відповідей

креми вершкові

 креми білкові

креми желейні

 креми заварні

Запитання 4

Для якого крему готують яєчно-цукрову масу?

варіанти відповідей

"Шарлот"

"Глясе"

"Новий"

 "Пташине молоко"

 "Горіховий"

Запитання 5

Вироби, оздоблені масляними кремами, потрібно зберігати при температурі?

варіанти відповідей

+4+6°С

+7+10°С

+8+10°С  

0+50С

Запитання 6

Строк реалізації виробів, оздоблених масляними кремами?

варіанти відповідей

протягом 6 год.

протягом 36 год.

протягом 7 год

протягом 72 год.

Запитання 7

Ознакою готовності масляного крему є:

варіанти відповідей

збільшення об’єму маси в 2,5 рази;

збільшення об’єму маси в 2,5 рази і отримання гладкої глянцюватої поверхні;

збільшення об’єму маси в 3,5 рази та отримання пухкої, стійкої маси; 

збільшення об’єму маси в 2,5 рази і отримання гладкої глянцюватої поверхні з бульбашками

Запитання 8

До складу крему «Новий» входять:

варіанти відповідей

цукор, згущене молоко, яйця, вода, масло вершкове 

цукор, згущене молоко, вода, масло вершкове 

цукрова пудра, молоко незбиране, масло вершкове 

цукор, згущене молоко, вода, масло вершкове, коньяк, ванільна пудра  

Запитання 9

Як виправити недолік, коли крем став відсікатись:

варіанти відповідей

влити підігріте згущене молоко;

злегка підігріти і знову збити;

охолодити, перемішати, відкинути на часте сито;

охолодити, перемішати, відкинути на часте сито, після відділення рідини злегка підігріти і знову збити

Запитання 10

Для полегшення процесу збивання і поліпшення якості крему масло повинно мати температуру

варіанти відповідей

20-220С

5-80С

10-120С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест