Матеріально-технічне забезпечення барів. Організація роботи барів

Додано: 11 квітня 2021
Предмет:
Тест виконано: 65 разів
30 запитань
Запитання 1

Де розташовують лобі-бар

варіанти відповідей

на першому поверсі готелю

в зоні басейну

при ресторані

в зоні відпочинку

Запитання 2

Де розташовують лаунж-бар

варіанти відповідей

на першому поверсі готелю

в зоні басейну

при ресторані

в зоні відпочинку

Запитання 3

Де розташовують пул-бар

варіанти відповідей

на першому поверсі готелю

в зоні басейну

при ресторані

в зоні відпочинку

Запитання 4

Бари, що спеціалізуються на приготуванні і реалізації змішаних напоїв

варіанти відповідей

десерт-бари

сервіс-бари

коктейль-бари

гриль-бари

Запитання 5

Меню якого бару відрізняється великою кількістю страв з м'яса, риби, птиці

варіанти відповідей

снек-бар

експрес-бар

суші-бар

гриль-бар

Запитання 6

Механічне обладнання для збивання алкогольних коктейлів, для подрібнення фруктів, ягід, горіхів?

варіанти відповідей

міксер

блендер

пост-мікс машина

драфт

Запитання 7

Механічне обладнання для збивання молочних коктейлів з піною?

варіанти відповідей

міксер

блендер

пост-мікс машина

драфт

Запитання 8

Механічне обладнання для змішування сиропів з водою та вуглекислим газом?

варіанти відповідей

міксер

блендер

пост-мікс машина

драфт

Запитання 9

Холодильне обладнання для заморожування соків до консистенції сніжної маси?

варіанти відповідей

льодогенератор

фризер

крашмейкер

гранітор

Запитання 10

Яке обладнання не відноситься до холодильного?

варіанти відповідей

крашмейкер

гранітор

льодогенератор

фриго-бар

Запитання 11

Пристрій для декорування келихів за допомогою цукру або солі:

варіанти відповідей

стрейнер

ример

джигер

мадлер

Запитання 12

Барне сіто для проціджування коктейлів:

варіанти відповідей

стрейнер

ример

джигер

мадлер

Запитання 13

Пристрій для вимірювання компонентів коктейлів:

варіанти відповідей

стрейнер

ример

мадлер

джигер

Запитання 14

Інвентар для розтирання інгредієнтів:

варіанти відповідей

стрейнер

ример

мадлер

джигер

Запитання 15

Корка призначена для отримання більш тонкої цівки?

варіанти відповідей

джигер

гейзер

стопер

диспенсер

Запитання 16

Визначте назву посуду по фото

варіанти відповідей

келих мілк-шейк

келих мартіні

келих маргарита

келих харікейн

Запитання 17

Визначте назву посуду по фото

варіанти відповідей

келих харікейн

келих маргарита

келих мартіні

келих айріш-кава

Запитання 18

Визначте назву посуду по фото

варіанти відповідей

горілчана чарка

лікерна чарка

коньячна чарка

коктейльна чарка

Запитання 19

Визначте назву посуду по фото

варіанти відповідей

подавання грапи

подавання шаруватих коктейлів

подавання лікеру

подавання бренді

Запитання 20

Визначте назву посуду по фото (V=160мл)

варіанти відповідей

олд-фешн

хайбол

колінз

айс-ти

Запитання 21

Назва келиху для подавання тропічних та екзотичних коктейлів

варіанти відповідей

маргарита

хайбол

гаваї

мілк-шейк

Запитання 22

Визначте назву посуду по фото

варіанти відповідей

декантер

глечик

чаша для пуншу

чаша для крюшону

Запитання 23

Що розміщують на робочому місці перед барменом?

варіанти відповідей

мірний посуд, свізли, шпажки

запас посуду

шейкери, барні склянки

контейнер та щіпці для льоду

Запитання 24

Які сектори включає робоче місце бармена?

варіанти відповідей

передня барна стійка

передня барна стійка, прохід

задній бар

передня барна стійка, задній бар, прохід

Запитання 25

Що розміщують на робочому місці справа від вільного простору?

варіанти відповідей

мірний посуд, свізли, шпажки

шейкери, барні склянки

запас посуду

контейнер та щіпці для льоду

Запитання 26

Якому стилю в роботі барменів притаманні консервативність і суворість?

варіанти відповідей

класичний

фристайл

спідміксінг

флейрінг

Запитання 27

Яка техніка в роботі барменів передбачає маніпуляцію пляшками?

варіанти відповідей

фристайл

спідміксінг

флейрінг

Запитання 28

Яка техніка в роботі барменів передбачає швидке змішування коктейлів при обов'язковому дотриманні стандартів і пропорцій?

варіанти відповідей

фристайл

спідміксінг

флейрінг

Запитання 29

В якій послідовності записують напої в коктейльній карті?

варіанти відповідей

аперитиви, на основі шампанського, діджестиви

аперитиви, діджестиви, на основі шампанського

на основі шампанського, аперитиви, діджестиви,

Запитання 30

Що вказують в барній карті?

варіанти відповідей

назва напою, ціна

назва напою, ємність

назва напою, ємність, ціна

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест