Найважливішою складовою частиною м’яса риби є:
Розморожують рибу:
Визига – це:
Для отримання шматків кругляків нутрощі з риби видаляють через:
Мета панірування:
Льєзон – це:
До харчових відходів відносяться:
Вкажіть рибу, яку відносять до окуневих
Чорну ікру отриують від риби родини...
Обробку окуневих риб розпочинають
Підготовлені рибні напівфабрикати перед смаженням основним способом обкачують у...
Який хліб використовують для приготування котлетної маси?
Риба – цінний продукт харчування, так як містить:
На підприємства громадського харчування риба надходить:
До складу котлетної маси з риби входять:
Пластування - це:
Вкажіть який напівфабрикат зображений на малюнку:
Вкажіть який напівфабрикат зображений на малюнку:
Вкажіть який напівфабрикат зображений на малюнку:
Вкажіть який напівфабрикат зображений на малюнку:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома