Механічна кулінарна обробка риби та морепродуктів

Додано: 27 жовтня
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Види рибного філе

варіанти відповідей

Зі шкіркою і реберними кістками

Чисте філе(без реберних кісток і шкіри)

Всі відповіді вірні

Запитання 2

Короп фарширований наповнюють

варіанти відповідей

Гречкою

Рисом та грибами

Всі відповіді вірні

Запитання 3

До складу натуральної січеної маси входить

варіанти відповідей

М'якоть риби,сало шпик,часник,сіль,перець

М'якоть риби,хліб,цибуля,сіль,перець

Всі відповіді вірні

Запитання 4

До складу котлетної маси входить

варіанти відповідей

М'якоть риби,житній хліб,молоко,сіль,перець

М'якоть риби,білий хліб,вода або молоко,сіль,перець

Всі відповіді вірні

Запитання 5

Якої форми січеники рибні

варіанти відповідей

Круглої

Овально-приплюснутої

Форми кульки

Запитання 6

Рибу якої маси краще використати ,щоб отримати філе

варіанти відповідей

70 гр

250 гр

1600 гр

Запитання 7

Як відбувається пластування риби

варіанти відповідей

Від голови до хвоста

Від хвоста до голови

Всі відповіді вірні

Запитання 8

На які групи поділяють морепродукти

варіанти відповідей

Ракоподібні,молюски,голкошкірі,морські водорості

Молюски,морські водорості,лускаті риби,голкошкірі

Ракоподібні,промислові риби,молюски,морські водорості

Запитання 9

Які морепродукти відносяться до групи ракоподібних

варіанти відповідей

Трепанги,краби,омари,мідії

Краби,креветки,омари,лангусти

Мідії,краби,омари,устриці

Запитання 10

До якої групи морепродуктів відноситься морська капуста

варіанти відповідей

Молюски

Голкошкірі

Морські водорості

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест