MILK AND DAIRY PRODUCTS

Додано: 12 січня 2021
Предмет: Англійська мова, 11 клас
Тест виконано: 237 разів
10 запитань
Запитання 1

a pale yellow edible fatty substance made by churning cream and used as a spread or in cooking

варіанти відповідей

milk

butter

curd

cheese

Запитання 2

white liquid produced by the mammary glands of mammals

варіанти відповідей

yolk

starch

milk

cream

Запитання 3

a soft, white substance formed when milk sours

варіанти відповідей

curd

cheese

cottage cheese

starch

Запитання 4

The part of an egg that is high in both protein and fat

варіанти відповідей

milk

ice-cream

cream

yolk

Запитання 5

A frozen type of milk containing sugar and flavoring.

варіанти відповідей

yoghurt

yeast

margarine

ice cream

Запитання 6

a semi solid sour food made from milk often sweetened and flavoured

варіанти відповідей

yoghurt

yeast

starch

butter

Запитання 7

Manufactured from various hydrogenated animal and vegetable fats

варіанти відповідей

margarine

yeast

butter

yolk

Запитання 8

Leavening agent in breads, dinner rolls, Danish pastries and similar products.

варіанти відповідей

cream

starch

yeast

butter

Запитання 9

cream cheese is often used in icing and on other

варіанти відповідей

desserts

ice cream

yoghurt

starch

Запитання 10

principal proteins found in milk

варіанти відповідей

Pasteurization 

butter

casein and albumin      

ice cream

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест