мій тест 2

Додано: 13 серпня 2023
Предмет: Етика, 11 клас
Тест виконано: 1 раз
46 запитань
Запитання 1

З якою метою додається до крему сорбінова кислота?

варіанти відповідей

Для продовження терміну зберігання продукту

Для покращення консистенції

Для вирощування кристалів магічної солі в кремі.

Запитання 2

Коли повинно оброблятися дезінфікуючим засобом обладнання та кондитерський інвентар?

варіанти відповідей

по мірі забруднення

по мірі часу

в кінці роботи

в будь який етап роботи

Запитання 3

Яким засобом обробляється руки?

варіанти відповідей

Хілер антисептик шкірний

Гіпогієнний дезінфектант для рук

Професійний крем для рук з екстрактом алое вера.

Запитання 4

Як правильно обробляти руки ?

варіанти відповідей

помити руки з милом, висушити руки, обробити дез засобом

Нанести достатню кількість антисептика на долоні, ретельно розтерти обидві руки разом

Промити руки теплою водою з милом протягом щонайменше 20 секунд

Запитання 5

який засіб використавлюється для обробки поверхонь

варіанти відповідей

розчтн Хілер 0.3%

збс

топ

Запитання 6

Яким методои миється і обробляється помуд інвентаря

варіанти відповідей

попереднє миття водою ід залишків напівфабрикатів і т.д


метьодом миття та змочуванняя

не мити вообше

Запитання 7

який час дезінфекції поверхонь

варіанти відповідей

20 хв

1 мин

2 мин

Запитання 8

з якою метою слід дотримуватись час експозиції длля дезрозчину

варіанти відповідей

для повного знищення патогенної мікрофлори

просто так

для краси

Запитання 9

який процнт дезрозчину ддля дрібного інвентаря

варіанти відповідей

0.3%

2

3

Запитання 10

який час для дез робочого розчину для обробки інвентаяр

варіанти відповідей

20

Запитання 11

який% для мішочків

варіанти відповідей

1.0%

2

3

Запитання 12

який час робочого розчину для дезінфекції конд мішків

варіанти відповідей

10

5

100

Запитання 13

температура в тепло

варіанти відповідей

18-27

30

25

Запитання 14

температура в холод

варіанти відповідей

17-23

40

13

Запитання 15

термін тортів

варіанти відповідей

120 год

20 років

1 час

Запитання 16

шо таке насср

варіанти відповідей

система менеджменту безпеки харчових продуктів

непонятно

нссср

Запитання 17

дії при аварійній сит

варіанти відповідей

повідомити про винекнення

отримати розпорядження

при необхідності надати домогу робітникам

тікати

Запитання 18

основний алерген

варіанти відповідей

борошно

пиво

квас

Запитання 19

алергени

варіанти відповідей

борошно яйця

молоко згущене арахіс

насіння кунжуту

квас пиво

Запитання 20

коли мити руки

варіанти відповідей

перед почтком роботи

після кожної перерви

після контакту з забруднюючими реч

ніколи

Запитання 21

що дозволенно на виробничих дільницях

варіанти відповідей

носити окуляри ина дужках

нічого

пити

Запитання 22

вкажіть діхї при ваиявленню розбитого предмета

варіанти відповідей

повідомити керівництву

зупинити авиробництво

видалити забрудненийй предмет

підмети фрагмент скла

отримати дозвіл на відновлення

шо хоч

Запитання 23

для чого бактиеріальні лампи

варіанти відповідей

для дезінфекції

просто

світло

Запитання 24

у якому випадку потрібно хіллер юзати тари та посуд хіллер

варіанти відповідей

які контактують з харчовою продукцією

по приколу

хз

Запитання 25

що таке санірттарний брак

варіанти відповідей

залишки сировикни матьеріалів напівфабркиатів та їх елементів

хз

рофл

Запитання 26

що є основними шкідниками на підприємстві ?

варіанти відповідей

комахи

літаючі комахи

гризуни

птахи

Запитання 27

дератизація

варіанти відповідей

заходи проти гризунів

ануу

аууууу

Запитання 28

дезінсекція

варіанти відповідей

боротьба проти комах

в

аа

Запитання 29

небезпечний фактор

варіанти відповідей

фактор що викликає небезпеу продуктів харчування

зщав

зхз

Запитання 30

які є неюезпечні етапи

варіанти відповідей

біологічні

фізичні

хіміні

Запитання 31

можливий розвиток патогенної

варіанти відповідей

біологічний

к

Запитання 32

занесений ззовні або набутий в результаті недостатньої віждмитості

варіанти відповідей

хімічний

а

Запитання 33

попаданя в продукцію стороніх предметів

варіанти відповідей

фізичний

у

Запитання 34

що таке ккт

варіанти відповідей

критична контрольна точка

збс

менма

Запитання 35

що потрібно для кожної ккт

варіанти відповідей

коригувальнідії ккт

1

2

Запитання 36

як планується виготовлення продукції на протізі зміни при переході на іншуий видл

варіанти відповідей

спочатку робиться що має менше алергенів

1

2

Запитання 37

що є ризиком

варіанти відповідей

поєднання достовірності ззаподіяння шкоди ьяжклсті шкоди

1

2312

Запитання 38

які міри потрібно здійснити на підприємстві для зменшення ризиків

варіанти відповідей

здійснення захисних заходів

підтримка ризиків на безпечних рівніях

2

12

Запитання 39

які є фатори ризиків

варіанти відповідей

подіяяка може відбуватись і буде мати певний вплив на ншу діяльність

ймовірність цієї події

подія якаспотяє недостатнбо небажаною ризику

123123

Запитання 40

які є характери ризиків

варіанти відповідей

незначний

низькиий

прийнятий

високий

дуже високиий

ніякий

Запитання 41

базовий ризик-

варіанти відповідей

існуючий ризик

21

123

Запитання 42

ризик зеншений до рівня яикй підприжємство може допустити

варіанти відповідей

прийнятий ризик

1212

123

1231

Запитання 43

ризик яке підприємство може допустити

варіанти відповідей

допустимий ризик

312

123123

123123123123123

Запитання 44

ризик яке підприємство неможе допустии

варіанти відповідей

неприйнятий ризик

123312123

123132

Запитання 45

ризкий без урахування фінансового обтяжливихзаходів це

варіанти відповідей

базовий ризик

1232

33223

Запитання 46

ризик значення якого зменшенно за рахунок додаткових заходів

варіанти відповідей

залишковий

1232314

1231243

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест