З якою метою додається до крему сорбінова кислота?
Коли повинно оброблятися дезінфікуючим засобом обладнання та кондитерський інвентар?
Яким засобом обробляється руки?
Як правильно обробляти руки ?
який засіб використавлюється для обробки поверхонь
Яким методои миється і обробляється помуд інвентаря
який час дезінфекції поверхонь
з якою метою слід дотримуватись час експозиції длля дезрозчину
який процнт дезрозчину ддля дрібного інвентаря
який час для дез робочого розчину для обробки інвентаяр
який% для мішочків
який час робочого розчину для дезінфекції конд мішків
температура в тепло
температура в холод
термін тортів
шо таке насср
дії при аварійній сит
основний алерген
алергени
коли мити руки
що дозволенно на виробничих дільницях
вкажіть діхї при ваиявленню розбитого предмета
для чого бактиеріальні лампи
у якому випадку потрібно хіллер юзати тари та посуд хіллер
що таке санірттарний брак
що є основними шкідниками на підприємстві ?
дератизація
дезінсекція
небезпечний фактор
які є неюезпечні етапи
можливий розвиток патогенної
занесений ззовні або набутий в результаті недостатньої віждмитості
попаданя в продукцію стороніх предметів
що таке ккт
що потрібно для кожної ккт
як планується виготовлення продукції на протізі зміни при переході на іншуий видл
що є ризиком
які міри потрібно здійснити на підприємстві для зменшення ризиків
які є фатори ризиків
які є характери ризиків
базовий ризик-
ризик зеншений до рівня яикй підприжємство може допустити
ризик яке підприємство може допустити
ризик яке підприємство неможе допустии
ризкий без урахування фінансового обтяжливихзаходів це
ризик значення якого зменшенно за рахунок додаткових заходів
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома