МКО риби з лускою

Додано: 4 жовтня 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 4 рази
10 запитань
Запитання 1

1. Які види риб використовують цілими?

варіанти відповідей

салаку

оселедця

коропа

судака

лосось

Запитання 2

2. Кількість відходів при обобці риби з головою становить?

варіанти відповідей

20%

30%

35%

Запитання 3

3. Кількість відходів при обробці на шматки- кругляки становить?

варіанти відповідей

25-30%

30-35%

35-40%

Запитання 4

4. Рибу промивають у...?

варіанти відповідей

теплій воді

холодній

проточній

Запитання 5

5. Луску очищають у напрямку від?

варіанти відповідей

голови до хвоста

хвоста до голови

преривчистими рухами

Запитання 6

6.Яка кількість відходів при обробці риби на чисте філе?

варіанти відповідей

40-45%

50-55%

50-68%

Запитання 7

7. Чисте філе риби використовують для?

варіанти відповідей

смажіння у фритюрі

запікання

варіння

приготування котлетної маси

Запитання 8

8. В результаті обробки риби отримують відходи?

варіанти відповідей

технічні

харчові

промислові

Запитання 9

9. Назвіть чотири перші операції МКО лускатої риби?

варіанти відповідей

обчищення луски

розморожування

відрізування голови

видалення плавників

розрізування черева

Запитання 10

9. Назвіть чотири перші операції МКО лускатої риби?

варіанти відповідей

обчищення луски

розморожування

відрізування голови

видалення плавників

розрізування черева

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест