При подаванні других гарячих страв в «обнос», розкладаємо їжу:
При подаванні вареників, пельменів, рагу з овочів у ресторані використовуємо:
До страв, які їдять руками (птиця, смажена дичина), слід додатково подати на стіл:
Підносячи гарячу другу страву до відвідувача, її ставимо:
Сервірують стіл для вживання других овочевих та круп’яних страв:
При перенесенні тарілок з другою гарячою стравою:
Наливають із супниці суп кожному гостю :
До прозорого бульйону, грінки, профітролі, пиріжки подають:
Вживання першої страви є закінченим:
Подача блюд в обнос це-
російський спосіб
При ЯКОМУ способі офіціант спочатку показує принесене з роздачі блюдо гостю (з лівого боку), а потім перекладає страву в тарілку на підсобному (Приставному) столику і тільки після цього подає. Так порционируют салати, супи, другі соусні страви, запечені страви, інші страви складної раскладки?
комбінований спосіб це
європейський спосіб
Для вживання фруктів стіл сервіруємо:
Напої із ягід і фруктів подаємо:
Порцінований торт подають кожному гостеві:
Цукерки в коробках подаємо на стіл:
Холодні солодкі страви подають у кількості на порцію:
Всі безалкогольні напої та соки подаємо:
При подаванні чорної кави у кавовій чашці кавову ложку:
До якої кави слід подати соломинку:
Зелений чай подаємо способом:
Що повинен зробити офіціант при зустрічі відвідувача
меню подається
коли прийняв замовлення офіціант повинен
виберіть посуд для подачі шампанського
при розрахунку карткою офіціант
При збиранні використаного посуду офіціанту слід
офіціант не повинен
Предмети, що впали треба
при збиранні приборів ножі розміщують
Як називається спосіб прибирання
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома