Найважливішою споживною властивістю молока і молочних продуктів є ...
Назвіть вуглевод, який під дією молочнокислих бактерій зброджується у молочну кислоту ...
Молоко - швидкопсувний продукт харчування тому, що містить у %
Назвіть білок молока, завдяки якому воно володіє клеючими властивостями ...
За яким фізико-хімічним показником визначають фальсифікацію молока?
Кислотність молока виражають в градусах ...
Гомогенізація - це ...
За якою ознакою кисломолочні товари поділяють на дві групи ...
В результаті змішаного бродіння отримують кисломолочні напої ...
Ліліпут - це різновид сиру ...
Назвіть м'які сири з гострим, пікантним, злегка аміачним смаком і запахом ...
Назвіть термін зберігання розсільних сирів при температурі -5...+5 градусів Цельсія
Приймання молочних продуктів за якістю і кількістю в порушеному упакуванні проводиться:
Органолептична перевірка якості сметани і сиру проводиться отримувачем:
Густину молока визначають:
Ступінь чистоти молока визначається:
Визначення органолептичних показників вершкового масла проводиться при температурі продукту:
Під дією світла внаслідок фотоокислення ліпідів у молоці з'являються:
Найбільш поширеними дефектами молока біохімічного походження є:
Дефекти смаку і запаху кисломолочних продуктів:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома