Мясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів

Додано: 23 жовтня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 8 разів
5 запитань
Запитання 1

Тканини мяса:

варіанти відповідей

мязова

нервова

травна

секреторна

Запитання 2

На скільки категорій за вгодованістю поділяється мясо свинини:

варіанти відповідей

2

4

5

6

Запитання 3

Що не входить до Технологічного процесу обробки мяса:

варіанти відповідей

приймання

розморожування

обробка дезинфікуючим розчином

жилкування

Запитання 4

Скільки необхідно взяти пшеничного хліба без скоринки для приготування 1000 грам котлетної маси:

варіанти відповідей

50

500

100

250

Запитання 5

За способом обробки тушки птиці бувають

варіанти відповідей

потрошені

заморожені

напівпотрошені

остиглі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест