1. До комбінованих гарнірів входить:
2. При варінні вода має покривати овочі на:
3. Буряки, моркву, зелений горошок варять без солі тому, щоб:
4. Готуючи страву картопля відварна, її заливають:
5. У власному соку припускають такі овочі:
6. Перед смаженням, деякі овочі спочатку проварюють або припускають. Які це овочі?
7. Для страви "Капуста білоголова смажена в тісті", капусту нарізають:
8. Картоплю смажену основним способом солять:
9. При якій температурі запікають овочі?
10. Готуючи часникову заправку використовують такі інгредієнти:
11.Для приготування страви "Гарбуз запечений зі сметаною", його нарізають:
12. Який термін зберігання запечених овочів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома