Начинка з риби. Соус для начинок

Додано: 16 лютого 2023
Предмет:
Тест виконано: 1 раз
5 запитань
Запитання 1

Як підготавлюють борошно для соусу?

варіанти відповідей

припускають

пасерують

розчиняють у воді

Запитання 2

Оберіть основні компоненти, які входять у склад соусів для начинок

варіанти відповідей

борошно

крохмаль

бульйон

шматочки фаршу

маргарин або вершкове масло

Запитання 3

Яка концентрація кісткового бульйону

варіанти відповідей

на 1 кг кісток 2 л води

на 1 кг кісток 4 л води

на 1 кг кісток 1,5 л води

на 1 кг кісток 10 л води

Запитання 4

Оберіть продукти, які входять до складу рибної начинки

варіанти відповідей

філе риби

цибуля

борошно

маргарин

крупа манна

желатин або пектин

Запитання 5

Яку теплову обробку застосовують для теплової обробки цибулі при приготуванні рибної начинки?

варіанти відповідей

смаження

варіння

пасерування

тушкування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест