Надання вичерпної інформації про страви

Додано: 31 травня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 33 рази
12 запитань
Запитання 1

Як може отримати інформацію про страви та напої споживач ресторану?

варіанти відповідей

Через меню та офіціанта

Не може,йому достатньо прочитати назву та ціну

Запитання 2

Як офіціант може надати інформацію споживачу?

варіанти відповідей

Це може бути характеристика страви,порада,розповідь,рекомендація

При потребі при подачі страви

Запитання 3

Чи потрібно уточнювати в гостя деталі подавання замовлених страв , пропонуючи додатки?

варіанти відповідей

Так,потрібно запитати

Ні,гість сам знає,чого хоче

Запитання 4

Скільки існує харчових алергенів,про які потрібно попереджати згідно Закону про інформацію споживачів?

варіанти відповідей

10

14

18

Запитання 5

Чи потрібно надавати інформацію споживачам про страви,які містять алкоголь?

варіанти відповідей

Так,може він комусь протипоказаний

Ні,це буде сюрприз

Запитання 6

Чи має право шеф-кухар змінити страву,щоб виключити небажані інгредієнти?

варіанти відповідей

Так,це буде страва від шефа для бажаних гостей

Ні,в ресторанах це не роблять

Запитання 7

Глютен,це:

варіанти відповідей

Комплекс тваринних білків,які містять м'ясо та бобові

Комплекс рослинних білків (клітковина),які містяться в злакових культурах

Запитання 8

Як називають спосіб приготування страв в пергаменті чи фользі?

варіанти відповідей

Поуч

Папільйот

Бройл

Парбойл

Запитання 9

Які страви споживають за допомогою фруктового набору?

варіанти відповідей

Десертні

Банани,апельсини, дині

Смородина,вишні,черешні

Запитання 10

Чи використовується для споживання котлет столовий ніж?

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 11

Якими наборами треба сервірувати стіл ,якщо в меню включено холодні закуски,гарячі м'ясні страви та десерт?

варіанти відповідей

Закусочними , столовими та десертними

Столовими та десертними

Закусочними,рибними та фруктовими

Закусочними та десертними

Запитання 12

Як споживати бутерброди?

варіанти відповідей

Руками,використовуючи пиріжкову тарілку

Закусочними приборами на закусочній тарілці

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест