Як може отримати інформацію про страви та напої споживач ресторану?
Як офіціант може надати інформацію споживачу?
Чи потрібно уточнювати в гостя деталі подавання замовлених страв , пропонуючи додатки?
Скільки існує харчових алергенів,про які потрібно попереджати згідно Закону про інформацію споживачів?
Чи потрібно надавати інформацію споживачам про страви,які містять алкоголь?
Чи має право шеф-кухар змінити страву,щоб виключити небажані інгредієнти?
Глютен,це:
Як називають спосіб приготування страв в пергаменті чи фользі?
Які страви споживають за допомогою фруктового набору?
Чи використовується для споживання котлет столовий ніж?
Якими наборами треба сервірувати стіл ,якщо в меню включено холодні закуски,гарячі м'ясні страви та десерт?
Як споживати бутерброди?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома