Подача страв англійським способом

Додано: 8 червня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 24 рази
9 запитань
Запитання 1

Англійський сервіс - це:

варіанти відповідей

подавання за допомогою підсобного столу

герідон - сервіс

обслуговування гостей з лівої сторони

обслуговування гостей англійськими стравами

Запитання 2

При попередньому сервіруванні столу до обслуговування англійським способом закусочні тарілки:

варіанти відповідей

ставлять на підставні тарілки

не ставлять,їх подають офіціанти з порціонованими закусками

взагалі не використовують

Запитання 3

З якої сторони потрібно подати порціоновану страву англійським способом?

варіанти відповідей

з лівого

з правого

не має значення

Запитання 4

З якої сторони подаються джем,мед,варення при подачі торта з чаєм англійським способом?

варіанти відповідей

з правої

з лівої

взагалі не подають

Запитання 5

До якої температури підігрівають тарілки при подачі перших страв?

варіанти відповідей

65-70

40-45

25-30

Запитання 6

Для подавання других гарячих страв використовують:

варіанти відповідей

столові мілкі тарілки

закусочні мілкі тарілки

столові мілкі тарілки з баранчиками

Запитання 7

На якій тарілці при англійському способі обслуговування подають торт?

варіанти відповідей

на десертній тарілці

на фруктовій тарілці

на пиріжковій тарілці

Запитання 8

Якими навичками повинні володіти офіціанти при обслуговуванні англійським способом?

варіанти відповідей

кондитера

кухаря

пекаря

Запитання 9

Чи можна використовувати приставний столик для страв,які потребують фламбування (підпал спиртової суміші,якою обливають страву)?

варіанти відповідей

можна,для її доготування та ефектної подачі

не можна,бо це несе загрозу пожежній безпеці

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест