У кожній страві китайської кухні, відповідно до місцевих філософських поглядів, повинен дотримуватися
У Західній Європі й США відома, в основному, ___________________, у якій використається мінімум приправ, а головна увага приділяється свіжості продуктів.
Друга назва буддійської кухні...
Ця кухня підрозділяється на пекінську «місцеву», імператорську, князівську й мусульманську
Імператорська кухня сформувалася в першій половині
Характеризується відносно більшими за обсягом порціями страв, широким застосуванням дичини, морепродуктів, прозорих бульйонів.
Відбулися запозичення деяких вихідних інгредієнтів, використовуваних для готування їжі завдяки розвитку зовнішньої торгівлі Японії із закордонними країнами
Голландські купці завезли в Японію кукурудзу, картоплю, батат
Японці солять їжу
Японські гастрономічні традиції багато в чому пов'язані із саке. Це рисове вино міцністю
П'ють саке, як правило, ...
Їжа бідняків Індії складається переважно з
Пакистанська кухня незначно відрізняється від індійської. Розходження, в основному, викликане тим, що пакистанці не відносяться до вегетаріанців. Вони їдять будь-яке м'ясо, за винятком...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома