Устаткування м'ясо-рибного цеху

Тест розроблено згідно кваліфікації кухар 3,4 розряду.

Додано: 27 листопада 2023
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Вказати причину по якій фарш виходить з м'ясорубки нагрітий?


варіанти відповідей

Затуплені ножі

Невірно встановлені двосторонні ножі

Ослаблено кріплення затискної гайки

Невірне збирання робочих органів

Ґрати й ножі - затуплені та не очищені від плівок і сухожиль

Запитання 2

На що одягаються ріжучі органи м'ясорубки (на):

варіанти відповідей

 Шнек;


 Палець шнека;

 Хвостовик шнека;

Запитання 3

Що зображено на малюнку?

варіанти відповідей

Гайка

Шнек

Гребінка

Запитання 4

Призначення шнека:

варіанти відповідей

Для подачі продукту до ріжучих органам;


Для обробки продукту;


Для подрібнення продукту

Запитання 5

Які переваги вакуумування продуктів?

варіанти відповідей

Збереження свіжості продуктів. У вакуумному середовищі уповільнення окислювальних процесів, що призводить до уповільнення псування продуктів.


Економія місця. Вакуумовані продукти займають менше місця, ніж звичайні.


Захист продуктів від шкідників. Вакуумне середовище не дозволяє шкідникам проникати до продуктів.

Запитання 6

Напругу визначають?


варіанти відповідей

U



I


R

Запитання 7

Який із цих приладів має ріжучі диски?

варіанти відповідей
Запитання 8

Чи можна на м'ясо розпушувачі розпушувати дрібношматкові напівфабрикати?


варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 9

Робочими органами фаршмішалки є ?


варіанти відповідей

Гвинт з кришкою і перемикачем;


Шнек з лопостями;

Ножі - фрези;

Запитання 10



Вкажіть збір м'ясорубки для середнього подрібнення

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест