На які види поділяється господарський облік?
Обов'язкові реквізити будь-якого документа:
Назвіть види збірників рецептур для підприємств харчування
У збірнику рецептур 1й варіант закладання продуктів призначений для:
Збірник технологічних карток це:
Норма вкладення продуктів вагою нетто це
Калькуляція - це ...
Із скількох частин складається збірник рецептур страв та кулінарних виробів
Скільки розділів включає збірник рецептур страв та кулінарних виробів?
Бухгалтерський облік поділяють на:
Разрахувати вагу нетто з 730 г картоплі неочищеної, відомо, що втрати при первинній обробці 23%
Скільки необхідно взяти картоплі очищеної, щоб отримати 200 г смаженої. Відомо, що втрати при тепловій обробці 32%
Скільки необхідно взяти картоплі очищеної, щоб отримати 200 г смаженої. Відомо, що втрати при тепловій обробці 32%
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома