До сільськогосподарської птиці належать:
Птицю розморожують:
До субпродуктів с\г птиці належать:
Як поділяють птицю за віком?
Які особливості приготування кнельної маси?
М'ясо птиці поживне і легко засвоюється, тому що містить:
За способом обробки тушки птиці бувають:
За термічним станом тушки птиці бувають:
За вгодованістю та якістю тушки птиці поділяють:
Тушки птиці формують такими способами:
Який строк зберігання н\ф з котлетної маси птиці?
Вкажіть, як визначити готовність кнельної маси?
Який н\ф з птиці готують з додаванням охолодженого масла?
Курчата табака розрізають:
Які н\ф готують із філе птиці?
Як виглядає паніровка для котлет пожарських?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома