Обробка риби з лускою і без, приготування напівфабрикатів

Додано: 13 жовтня 2022
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 208 разів
8 запитань
Запитання 1

Плавники видаляють починаючи з

варіанти відповідей

Спинного

Анального

Хвостового

Запитання 2

Рибу нарізають на кругляки під кутом

варіанти відповідей

450

900

300

Запитання 3

Рибу масою більш ніж 1,5 кг

варіанти відповідей

Розбирають на філе

Використовують цілою

Розбирають на кругляки

Запитання 4

Велику рибу розморожують

варіанти відповідей

В теплій воді

В холодній воді

На повітрі

Запитання 5

Яке не виготовляють філе?

варіанти відповідей

Зі шкірою і реберними кістками

Без шкіри з хребтом

З реберними кістками, без хребта

Запитання 6

Чисте філе використовують для

варіанти відповідей

Варіння

Тушкування

Запікання

Запитання 7

Рибу розбирають ножем кухарської трійки

варіанти відповідей

Середнім

Великим

Малим

Запитання 8

Для смаження у фритюрі чисте філе нарізають під кутом

варіанти відповідей

900

30о

45о

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест