Обробка с\г птиці

Додано: 18 лютого 2021
Предмет:
Тест виконано: 82 рази
6 запитань
Запитання 1

За видом і віком птицю поділяють на?

варіанти відповідей

гусяче

качине

молоду

куряче

І і ІІ категорії

індиче

Запитання 2

Тушки птиці поділяють на ?

варіанти відповідей

ІІ категорії

ІІІ категорії

птиця на категорії не ділиться

Запитання 3

МКО птиці складається із таких операцій?

варіанти відповідей

приготування н\ф

розморожування

маринування

обсмалювання

потрошіння

заправляння

вибивання

промивання

Запитання 4

Тушки с\г птиці формують, або заправляють?

варіанти відповідей

в одну нитку

" у кишеньку"

у дві нитки

птицю проколюють, а потім заправляють

Запитання 5

ФІле птиці складається із ?

варіанти відповідей

однієї частини

двох

трьох

жодна відповідь не вірна

Запитання 6

Велике філе злегка відбите, підрізані сухожилки, з вкладеним на середину малим філе, сформованого валиком називають?

варіанти відповідей

котлета по-київськи

котлета панірована

котлета натуральна

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест