Обробка та приготування субпродуктів .

6 запитань
Запитання 1

На підприємства масового харчування крім м'яса різних тварин ще надходять:

варіанти відповідей

Субпродукти

Яловичина

Оленина

Запитання 2

Субпродуктами називають їстівні внутрішні органи, до яких відносять:

варіанти відповідей

Язик, серце, печінка, легені, мозок, голови, хвости, ноги

Пахвина, гомілка, хвости, легені

Голови, кістки,

Запитання 3

Які субпродукти відносять до 1 категорії?

варіанти відповідей

Мозок, печінка, нирки, язик, вим'я

Язик, шлунок

Легені, серце

Запитання 4

Що додають при варінні мозку?

варіанти відповідей

Сіль

Оцет

Харчову соду

Запитання 5

При приготуванні "Печінки смаженої" порційні шматочки посипають сіллю, перцем, і.....

варіанти відповідей

Обкачують в борошні і смажать

Обкачують в сухарях і смажать

Змочують у льєзоні і смажать

Запитання 6

При варінні мозку додають:

варіанти відповідей

Оцет, морква, цибуля, петрушка

Сіль, перець

Цибуля, сіль, перець, молоко

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест