До яких страв краще подати настоянку "Мисливську"?
Яка температура подавання бальзаму?
Які лікери добре поєднуються з кавою?
Коли подають коньяку ресторані?
Яка температураподавання слабоалкогольних напоїв?
Яка температура дегустації коньяку?
Порекомендуйте лікувально-столову воду до смажених і гострих страв, копченостей.
Шамбрірування -це...
Фрапірування -це....
Декантування вина полягає в .. ..
Про що свідчить виділення бульбашок вуглекислоти в тихому вині?
Сомельє відкрив вино, але воно пахне оцтом, тухлим яйцем. Про що це свідчить?
Офіціант відкрив пляшку вина й відчув несвіжий запах, який швидко зник після того, як вино налили в келих. Поясніть ситуацію.
Яка температура подавання сухого марочного білого вина?
Яка температура подавання шампанського сухого, брют?
Яка температура подавання міцного марочного червоного вина?
Яка температура подавання міцного марочного білого вина?
Яка температура подавання пива?
Яка температура подавання віскі, кальвадосу?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома