Скільки існує методів організації роботи офіціанта?
два основних методи організації роботи офіціантів:
Індивідуальний метод характеризується
Бригадний метод характеризується
обслуговування «а ля карт» –
обслуговування «а парт» –
обслуговування «табльдот» –
обслуговування «шведський стіл» –
обслуговування «буфетне обслуговування» –
У ресторанній практиці залежно від кваліфікації офіціанта і від заданого рівня обслуговування використовують такі способи подачі закусок, страв і напоїв:
подача страв «у стіл» (російський спосіб) -
подача страв «в обнос» (французький спосіб) -
подача страв з попереднім порціонуванням на підсобному столі(англійський спосіб) -
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома