Оцінка якості знань за перший семестр

Додано: 20 січня 2023
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 25 разів
13 запитань
Запитання 1

Які види паніровок використовують для смажіння основним способом?

варіанти відповідей

в борошні

в сухарях

в суміші борошна і сухарів

всі варіанти правильні

в манній крупі

сирна паніровка

Запитання 2

Коли панірують рибу?

варіанти відповідей

За здалегіть

За 2 години

Відразу після розморожування

Безпосередньо перед смаженням

Запитання 3

В якому цеху обробляють та готують напівфабрикати з риби?

варіанти відповідей

Овочевому

Заготівельному

Доготівельному

Рибному

Мясному

Мясо-рибному

Запитання 4

За якими ознаками класифікують рибу?

варіанти відповідей

місцем і способом існування

розміром водойма

будовою плавників

за способом вилову

Запитання 5

В залежності від термічного стану яка риба являється самою цінною?

варіанти відповідей

Свіжозаморожена

Відварена

Охолоджена

Жива

Запитання 6

В якому цеху проводять обробку м’яса ? 

варіанти відповідей

Холодному

Мясо-рибному

Овочевому

Мясному

Запитання 7

За якими ознаками класифікують м'ясо?

варіанти відповідей

за видом, статтю, віком, вгодованістю тварин і термічним станом

за видом, віком, вгодованістю тварин

за віком і термічним станом.

за видом, статтю, віком, вгодованістю тварин і термічним станом, місцем де проживає тварина

Запитання 8

Яка маса з м’яса називається січеною натуральною?

варіанти відповідей

м'ясо пропущене через м'ясорубку

м'ясо посічене ножом-сікачем

м'ясо пропущене через м'ясорубку з отворами d=9мм

м'ясо пропущене через м'ясорубку з отворами d=8мм

Запитання 9

Яка маса з м’яса називається котлетною? 


варіанти відповідей

Січена маса з м’яса яку пропустили через м'ясорубку з отворами d8mm

Січена маса з м’яса до якої додали часник та цибулю

Січена маса з м’яса до якої доданий заздалегідь замочений у холодній воді або молоці черствий хліб, сіль перець, часник та цибулю

Січена маса з м’яса до якої доданий заздалегідь замочений у холодній воді або молоці черствий хліб

Запитання 10

Які напівфабрикати готують з м’ясної котлетної маси?

варіанти відповідей

котлети, биточки, шніцель, зрази, тюфтелі, рулет

котлети, січеники, шніцель, зрази, тюфтелі, рулет

котлети, січеники, шніцель, зрази, рулет

котлети, биточки, шніцель, зрази, тюфтелі, рулет, січеники

Запитання 11

На які групи поділяють перші страви за температурою подавання?


варіанти відповідей

гарячі та літні

холодні та теплі

холодні та гарячі

гарячі, холодні та теплі

Запитання 12

Які перші страви відносять до заправних?


варіанти відповідей

борщі, щі, капусняки, розсольники, юшки картопляні

борщі, щі, капусняки, розсольники, юшки картопляні, бограчі

борщі, щі, капусняки, розсольники, солянки

борщі, щі, капусняки, розсольники, супи пюре

Запитання 13

Де готують перші страви?


варіанти відповідей

в першому відділені гарячого цеху

в бульйонному відділенні гарячого цеху

в суповому відділенні гарячого цеху

в гарячому відділенні м'ясо-рибного цеху

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест