ОФ 3.2.1 ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ

Додано: 28 листопада 2020
Предмет:
Тест виконано: 3 рази
10 запитань
Запитання 1

Перший етап обслуговування банкету 

варіанти відповідей

обслуговування у вітальні 

обслуговування в кавовій залі

подавання аперитиву 

обслуговування в банкетному залі

Запитання 2

Подавання аперитиву здійснюють в приміщенні

варіанти відповідей

аванзалі 

кавовому залі 

банкетному залі

Запитання 3

Під час подачі аперитиву келихи, стакани, фужери заповнюють рідиною від їх загального об'єму

варіанти відповідей

1/3 

½

повністю 

2/3

Запитання 4

Фужери, келихи, стакани для аперитиву розташовано на столі. Яка їх кількість має бути заповнена 

варіанти відповідей

1/3 

2/3 

½

 всі

Запитання 5

Поведінка офіціантів під час бслуговування банкету регламентується 

варіанти відповідей

посадовою інструкцією 

протоколом 

правилами етикету 

вихованням в родині

Запитання 6

Сигнал для закінчення офіційної частини банкету робить

варіанти відповідей

 господар 

метрдотель 

гість 

господиня

Запитання 7


На банкеті  чай (каву) не подають

варіанти відповідей

за банкетним столом в банкетній залі

за чайним столом у банкетній залі 

у вітальні

Запитання 8

Найбільш відповідальний момент у процесі обслуговування банкету 

варіанти відповідей

обслуговування гостей 

розсаджування гостей

одночасний вхід та вихід офіціантів 

спосіб подачі страв

Запитання 9

 Керування процесом обслуговування банкету  здійснює

варіанти відповідей

господар

господиня

бригадир офіціантів

метрдотель

Запитання 10

Спосіб подавання страв на банкеті з розсаджуванням гостей  

варіанти відповідей

в обнос з багатопорційного блюда за допомогою наборів для перекладання

розміщення замовлених страв на столі 

перекладання страв на підсобному столі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест