1. Яка це стандартизація, що проводиться на міжнародному рівні та участь у якій відкрита для відповідних органів усіх країн?
Коли стандарт вважається впровадженим?
Перегляд строку дії стандарту проводиться не рідше як
Як називаються стандарти, які розробляють на продукцію, яку виробляють і застосовують лише на конкретному підприємстві?
Розташування предметів за класами, підкласами, розрядами називається
В якому році в Україні створена державна система стандартизації?
На скільки класів згідно УДК розділяється продукція?
Розшифруйте категорію стандарту ГСТУ.
Що означають останні цифри під час позначення стандартів?
В якому році була створена Міжнародна федерація національних організацій з стандартизації ISA?
При якому методі показники якості визначають на основі вимірювання технічними засобами контролю?
При якому різновиді контролю, якість готової продукції оцінюється за результатами перевірки однієї чи кількох вибірок з партії продукції?
Чи надається споживачеві на час гарантійного ремонту аналогічний товар згідно закону України «Про захист прав споживачів»?
Як називається контроль продукції або технологічного процесу, який виконується після завершення певної виробничої операції?
Які показники якості характеризують декілька властивостей продукції?
Який знак відповідності України зображують на продукції, яка відповідає всім вимогам нормативних документів, що поширюються на дану продукцію?
У якій формі виражається оцінка якості при вимірювальних методах визначення показників якості продукції?
Який документ видають на продукцію, що пройшла сертифікацію, і який свідчить про відповідність продукції вимогам певного нормативного документа?
У якій формі виражається оцінка якості при суб’єктивних методах визначення показників якості продукції?
При якому методі показники якості визначають на основі аналізу сприйняття органів відчуття людини?
Яка базисна жирність молока?
Чи допускається в молоці першого сорту слабовиражений кормовий запах в зимово-весняний період року?
Відбір проб м'яса відбувається цілими шматками, масою не менше
До класу відбірний відносять молодняк ВРХ масою вище
До першої категорії відносять яйця курей масою:
Якою цифрою маркують яйця добірної категорії?
Скільки екземплярів рибин беруть для визначення середньої проби, при масі рибин від 1 до 2 кг?
Стан очей живої риби
Який колір у липового меду?
Яка базова вологість сіна згідно стандарту ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома