Стандартизація продукції тваринництва

Додано: 28 листопада 2020
Предмет:
Тест виконано: 3 рази
30 запитань
Запитання 1

1.              Яка це стандартизація, що проводиться на міжнародному рівні та участь у якій відкрита для відповідних органів усіх країн?

варіанти відповідей

Регіональна стандартизація

Національна стандартизація

Міжнародна стандартизація

Запитання 2

Коли стандарт вважається впровадженим?


варіанти відповідей

Коли інформацію про цей стандарт опублікували в ЗМІ

Коли встановлені в ньому вимоги дотримуються у відповідній галузі застосування

Коли стандарти опиняються на підприємствах

Запитання 3

Перегляд строку дії стандарту проводиться не рідше як

варіанти відповідей

Раз в 3 роки

Раз в 4 роки

Раз в 5 років

Кожного року

Запитання 4

Як називаються стандарти, які розробляють на продукцію, яку виробляють і застосовують лише на конкретному підприємстві?

варіанти відповідей

Стандарти підприємств

Галузеві стандарти

Основоположні стандарти

Запитання 5

Розташування предметів за класами, підкласами, розрядами називається

варіанти відповідей

Класифікацією

Систематизацією

Кодуванням

Запитання 6

В якому році в Україні створена державна система стандартизації?

варіанти відповідей

1991 р

1993 р

2001 р

Запитання 7

На скільки класів згідно УДК розділяється продукція?

варіанти відповідей

На 10

На 9999

На 100

Запитання 8

Розшифруйте категорію стандарту ГСТУ.

варіанти відповідей

Государственний стандарт

Головний стандарт України

Галузевий стандарт України

Запитання 9

Що означають останні цифри під час позначення стандартів?


варіанти відповідей

Рік затвердження

Рік впровадження

Порядковий номер стандарту

Запитання 10

В якому році була створена Міжнародна федерація національних організацій з стандартизації ISA?

варіанти відповідей

1922 р.

1926 р.

1936 р.

Запитання 11

При якому методі показники якості визначають на основі вимірювання технічними засобами контролю?

варіанти відповідей

Експертному

Вимірювальному

Розрахунковому

Соціологічному

Запитання 12

При якому різновиді контролю, якість готової продукції оцінюється за результатами перевірки однієї чи кількох вибірок з партії продукції?

варіанти відповідей

При статистичному контролі

При суцільному контролі

При вибірковому контролі

Запитання 13

Чи надається споживачеві на час гарантійного ремонту аналогічний товар згідно закону України «Про захист прав споживачів»?

варіанти відповідей

Надається обов’язково

Надається на вимогу споживача

Не надається

Запитання 14

Як називається контроль продукції або технологічного процесу, який виконується після завершення певної виробничої операції?

варіанти відповідей

Операційний контроль

Вхідний контроль

Приймальний контроль

Запитання 15

Які показники якості характеризують декілька властивостей продукції?

варіанти відповідей

Одиничні

Інтегральні

Комплексні

Запитання 16

Який знак відповідності України зображують на продукції, яка відповідає всім вимогам нормативних документів, що поширюються на дану продукцію?

варіанти відповідей
Запитання 17

У якій формі виражається оцінка якості при вимірювальних методах визначення показників якості продукції?

варіанти відповідей

Бальна

Безрозмірна

Метрична

Запитання 18

Який документ видають на продукцію, що пройшла сертифікацію, і який свідчить про відповідність продукції вимогам певного нормативного документа?

варіанти відповідей

Знак відповідності

Сертифікат відповідності

Технічні умови

Запитання 19

У якій формі виражається оцінка якості при суб’єктивних методах визначення показників якості продукції?

варіанти відповідей

Бальна

Безрозмірна

Метрична

Запитання 20

При якому методі показники якості визначають на основі аналізу сприйняття органів відчуття людини?

варіанти відповідей

Органолептичному

Реєстраційному

Експертному

Соціологічному

Запитання 21

Яка базисна жирність молока?

варіанти відповідей

3,2 %

3,4 %

3,6 %

3,8 %

Запитання 22

Чи допускається в молоці першого сорту слабовиражений кормовий запах в зимово-весняний період року?

варіанти відповідей

Допускається

Не допускається

Допускається при густині молока   більше 1033 кг/м3

Запитання 23

Відбір проб м'яса відбувається цілими шматками, масою не менше

варіанти відповідей

100 г

150 г

200 г

250 г

Запитання 24

До класу відбірний відносять молодняк ВРХ масою вище


варіанти відповідей

300 кг

400 кг

450 кг

500 кг

Запитання 25

До першої категорії відносять яйця курей масою:

варіанти відповідей

65 г 

55 г

45 г

35 г

Запитання 26

Якою цифрою маркують яйця добірної категорії?

варіанти відповідей

0

1

2

3

Запитання 27

Скільки екземплярів рибин беруть для визначення середньої проби, при масі рибин від 1 до 2 кг?

варіанти відповідей

1-2 екземпляри

2-3 екземпляри

Від двох рибин по половині

1 екземпляр

Запитання 28

Стан очей живої риби

варіанти відповідей

Темні, опуклі

Світлі, опуклі

Білі, опуклі

Запитання 29

Який колір у липового меду?

варіанти відповідей

Білий

Темно-червоний

Світло-бурштиновий

Світлий прозорий

Запитання 30

Яка базова вологість сіна згідно стандарту ?

варіанти відповідей

Не більше 10 %

Не більше 14 %

Не більше 17 %

Не більше 19 %

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест