ОФ 3.2.3 ОТРИМАННЯ ТА ПОДАЧА БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ ТА АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ.

Додано: 29 листопада 2020
Предмет:
Тест виконано: 22 рази
9 запитань
Запитання 1

Всі безалкогольні напої та соки подаємо:  

варіанти відповідей

при температурі 10-12ο С

при температурі 5-8ο С 

 при температурі 14-18ο С

Запитання 2

Показуючи напій у пляшці, гостю: 

варіанти відповідей

слід поставити її на долоню лівої руки 

слід поставити її на долоню правої руки

слід тримати пляшку за шийку правою або лівою рукою

Запитання 3

Фруктові соки на банкеті подають: 

варіанти відповідей

у глечиках 

у широких склянках із тонкого скла

у високих склянках

Запитання 4

При подаванні чорної кави у кавовій чашці кавову ложку:

варіанти відповідей

подаємо окремо 

кладемо на блюдце ручкою вправо

кладемо зліва на блюдце

Запитання 5

До якої кави слід подати соломинку:

варіанти відповідей

кави по-турецьки 

кави «Глясе»

до кави з лікером

Запитання 6

При організації прийому «файф оклок» чашку на блюдці розташовуємо: 

варіанти відповідей

ручкою вліво 

ручкою вправо

ручкою, повернутою на цифру «5» годинника

Запитання 7

Каву «Глясе» подаємо:  

варіанти відповідей

у чайній чашці з блюдцем 

у кофейній чашці з блюдцем

у конусоподібній склянці з блюдцем

Запитання 8

Зелений чай подаємо способом:

варіанти відповідей

«одним чайником» 

«парами чайників»

у чайній чашці з блюдцем

Запитання 9

Не прийнято наливати безалкогольний напій: 

варіанти відповідей

правою рукою справа 

через стіл, або справа лівою рукою

справа від відвідувача, не торкаючись ємкості

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест