ОФ 3.2.3 ОТРИМАННЯ ТА ПОДАЧА ГАРЯЧИХ НАПОЇВ

Додано: 29 листопада 2020
Предмет:
Тест виконано: 105 разів
12 запитань
Запитання 1

Температура подачі гарячих напоїв:

варіанти відповідей

75 градусів 

 90 градусів 

70 градусів

85 градусів 

95 градусів

Запитання 2

 Каву з молоком подають у:   

варіанти відповідей

Кавових горнятках

Чайних горнятках 

В склянках з підстаканниками

Запитання 3

Каву з молоком подають у: 

варіанти відповідей

Кавових горнятках 

Чайних горнятках 

В склянках з підстаканниками

Запитання 4

Какао подають в:

варіанти відповідей

Кавових горнятках 

В склянках з підстаканниками

Чайних горнятках

Кавовниках

Запитання 5

Окремо до кави по-східному подають: 

варіанти відповідей

Цукор в блюдці-розетці 

Склянку холодної кип'яченої води

Молоко в молочнику

Склянку мінеральної води

Запитання 6

Для подачі чорної натуральної кави використовують: 

варіанти відповідей

Чайне горнятко 

Кавове горнятко 

 Кавовник 

Піалу 

Бокал айріш-кава

Запитання 7

Скільки грам кави потрібно взяти для приготування 1 порції кави по-східному 

варіанти відповідей

7 грам 

12 грам

8 грам

10 грам 

Запитання 8

Скільки грам кави потрібно взяти для приготування 1 порції кави по-східному

варіанти відповідей

7 грам  

12 грам

10 грам

9 грам 

Запитання 9

Скільки грамів чаю потрібно взяти для приготування 1 порції чаю?

варіанти відповідей

1 грам 

2 грам 

2,5 грам 

3 грам 

Запитання 10

 В якому посуді подають зелений чай: 

варіанти відповідей

В чайних горнятках

В кавових горнятках

В піалах 

В заварному чайнику

Запитання 11

 В якому посуді подають зелений чай: 

варіанти відповідей

В чайних горнятках 

В кавових горнятках 

В піалах 

В заварному чайнику

Запитання 12

Для приготування кави по-східному використовують: 

варіанти відповідей

 Кавовник

Джейзву 

Пашотницю

Турочку 

Кавове горнятко

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест