Охорона праці

Додано: 2 жовтня 2020
Предмет: Основи здоров’я
Тест виконано: 65 разів
5 запитань
Запитання 1

При якій температурі зберігають продукти і готові страви

варіанти відповідей

+8°С – +10°С

+4 °С – +8°С

+2°С – +6 °С

+6°С – +7°С.

Запитання 2

Яким +6°С – +7°С.розчином хлорного вапна дезінфікують руки?

варіанти відповідей

0,5 % розчином хлорного вапна;

0,2 % розчином хлорного вапна;

1 % розчином хлорного вапна;

1)     2 %-ним розчином хлорного вапна.

Запитання 3

Яке значення дотримання особистої гігієни працівниками ЗРГ?

варіанти відповідей

   запобігання виникненню харчових отруєнь і інфекцій

слідкування за особистим здоров'ям працівників

підвищення якості готової продукції

запобігання псування сировини

Запитання 4

Значення проходження медичних оглядів

варіанти відповідей

виявлення відхилень в стані здоров'я працівників ЗРГ

слідкування за особистим здоров'ям працівників

оформлення медичної книжки

  підвищення якості готової продукції.

Запитання 5

Яким розчином хлорного вапна дезінфікують обладнання та інвентар?

варіанти відповідей

1 %

0,5 %;

0,2 %

0,3 %

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест