1. На яку відстань повинна звисати скатертина з накритого столу?
2. Якими наборами потрібно сервірувати стіл, якщо меню включає холодні овочеві закуски та фрукти?
3. Укажіть правильний варіант полірування тарілок
Яким набором зручніше скористатися для перекидання риби під маринадом?
5. Якими наборами потрібно сервірувати стіл, якщо у меню включено холодні закуски, гарячі м'ясні страви та десерт?
6. На якій відстані від краю стола ставлять велику підставну або закусочну тарілку?
7. Як відшкодувати вартість столового посуду, що став непридатним у процесі обслуговування (з'явилися тріщини)?
8. У якому посуді подають хліб на стіл?
9. Із яких матеріалів виготовляють посуд одноразового використання?
10. Яке призначення кокільниці?
11. Чим відрізняється закусочна тарілка від мілкої десертної?
12. Укажіть посуд для подавання пампушок до борщу українського
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома