Вкажіть, який малюнок відповідає формі нарізання картоплі «скибочки»:
Вкажіть, яке порушення технологічного процесу відбулось при приготуванні картопляного пюре, від чого воно стало тягучим та темним:
Вкажіть, як поділяють страви за способом кулінарної обробки:
Вкажіть, який варіант відповідей є НЕправильним:
Оберіть назву частини яловичої туші позначену на схемі цифрою 4?
Оберіть ілюстрацію на якій зображено представника родини осетрових риб?
Вкажіть, для чого тісто для вареників після замішування витримують 30 хвилин:
Вкажіть, для чого проводять бланшування продуктів:
Вкажіть, який з цих овочів відноситься до плодових:
Вкажіть, які перші страви називають заправними:
Оберіть назви предстаників риби родини лососевих (три правильні відповіді)
Який кулінарний прийом приготування м'ясних напівфабрикатів зображено на фото?
Вкажіть, в чому причина, якщо у яєчні натуральної на поверхні жовтка білі плями:
З яких послідовних операцій складається технологічний процес обробки овочів?
На якій ілюстрації зображено спецію бадьян?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома