Хто контролює кількість страв на столах при підготовці банкет-фуршету?
Хто контролює кількість напоїв на столах при підготовці банкет-фуршету?
Які обов'язки офіціантів при проведенні бенкету-фуршету?
Укажіть форму обслуговування кейтеринговою компанією фуршету після ділової частини заходу.
Який вид обслуговування найчастіше використовується на виставках, коли метою організації заходу є одночасне обслуговування обідом значної кількості людей за столами?
Яка кількість офіціантів необхідна при підготовці бенкету на 100 осіб?
Кейтеригова компанія повинна доставляти готову продукцію на місце проведення заходу за:
Інструктаж з техніки безпеки проводиться:
При доставці на місце продукція розпаковується:
Обслуговування споживачів починається:
На банкеті - фуршеті на одного офіціанта приходиться:
На банкеті за столом на одного офіціанта приходиться:
Бригадир офіціантів призначається на:
Бригадири офіціантів розподіляються:
Завдання менеджерів на банкетах:
Мінімальна чисельність штату служби кейтерингу становить:
При виборі кейтерингової компанії віддається перевага тим, що:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома