Організація кейтерингового обслуговування

Додано: 25 квітня 2023
Предмет:
Тест виконано: 110 разів
17 запитань
Запитання 1

Хто контролює кількість страв на столах при підготовці банкет-фуршету?

варіанти відповідей

Кухар

Офіціант

Заступник директора ресторану

Старший касир

Запитання 2

Хто контролює кількість напоїв на столах при підготовці банкет-фуршету?

варіанти відповідей

Буфетник

Заступник директора ресторану

Бармени

Старший касир

Запитання 3

Які обов'язки офіціантів при проведенні бенкету-фуршету?

варіанти відповідей

Подають страви, стежать за чистотою столів, прибирають використаний посуд

Доофрмлюють страви та подають


Координують роботу обслуговуючого персоналу

Вирішують поточні питання і проблеми, що виникають під час проведення заходу

Запитання 4

Укажіть форму обслуговування кейтеринговою компанією фуршету після ділової частини заходу.

варіанти відповідей

Самообслуговування

Повне обслуговування офіціантами

Часткове обслуговування офіціантами

Комбіноване обслуговування

Запитання 5

Який вид обслуговування найчастіше використовується на виставках, коли метою організації заходу є одночасне обслуговування обідом значної кількості людей за столами?

варіанти відповідей

Кава-брейк

Прийом-коктейль

 Фуршет

Бенкет "шведський стіл"

Запитання 6

Яка кількість офіціантів необхідна при підготовці бенкету на 100 осіб?

варіанти відповідей

Близько 6

Близько 8

Близько 12

Близько 16

Запитання 7

Кейтеригова компанія повинна доставляти готову продукцію на місце проведення заходу за:

варіанти відповідей

1 - 2 год. до початку банкету

2 - 3 год. до початку банкету

3 - 4 год. до початку банкету

4 - 5 год. до початку банкету

Запитання 8

Інструктаж з техніки безпеки проводиться:

варіанти відповідей

перед кожним заходом

кожного місяця

кожного кварталу

кожного дня

Запитання 9

При доставці на місце продукція розпаковується:

варіанти відповідей

у загальному залі

у технічному приміщенні

у спеціально відведеному приміщенні

у транспорному засобі

Запитання 10

Обслуговування споживачів починається:

варіанти відповідей

після прибуття гостей

після приїзду персоналу

після закінчення підготовки проведення свята

після прибуття почесних гостей

Запитання 11

На банкеті - фуршеті на одного офіціанта приходиться:

варіанти відповідей

6 - 7 гостей

7 - 10 гостей

10 - 15 гостей

15 -20 гостей

Запитання 12

На банкеті за столом на одного офіціанта приходиться:

варіанти відповідей

1 - 3 гостя

3 - 5 гостей

5 - 7 гостей

7 - 10 гостей

Запитання 13

Бригадир офіціантів призначається на:

варіанти відповідей

5 - 10 чоловік

10 - 15 чоловік

15 - 20 чоловік

20 - 25 чоловік

Запитання 14

Бригадири офіціантів розподіляються:

варіанти відповідей

по кількості офіціантів

по напряму обслуговування 

по секторах залу

Запитання 15

Завдання менеджерів на банкетах:

варіанти відповідей

управління процессом подавання страв

проведення розважальної програми

координація роботи обслуговуючого персоналу

подавання страв за розкладом, задоволення прохань замовників

Запитання 16

Мінімальна чисельність штату служби кейтерингу становить:

варіанти відповідей

дві особи

три особи

чотири особи

п'ять осіб

Запитання 17

При виборі кейтерингової компанії віддається перевага тим, що:

варіанти відповідей

можуть забезпечити продукцією

пропонують оформлення заходів

володіють відповідними матеріально-технічними засобами

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест