З якого боку подається меню?
Для індивідуального обслуговування споживачів у ресторані в першу чергу подають:
Виберіть страву після якої споживачеві пропонують посуд з водою для рук?
Які види банкетів проводять без розміщення за столом?
Не пізніше якого терміну замовник банкету має право відмовитись від замовлення з правом повернення повної суми внесеного задатку?
При якому способі подавання страв офіціант обслуговує з лівого боку правою рукою?
Де ставлять пиріжкову тарілку при сервіруванні столу?
В якій послідовності від основної тарілки розміщують виделки?
Салат-коктейль подають:
Норма площі залу на одну людину при проведенні банкету за столом?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома