Організація обслуговування бенкетів

Додано: 15 квітня 2021
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 138 разів
10 запитань
Запитання 1

З якого боку подається меню?

варіанти відповідей

З правого боку лівою рукою

З лівого боку лівою рукою

З правого боку правою рукою

Запитання 2

Для індивідуального обслуговування споживачів у ресторані в першу чергу подають:

варіанти відповідей
Запитання 3

Виберіть страву після якої споживачеві пропонують посуд з водою для рук?

варіанти відповідей
Запитання 4

Які види банкетів проводять без розміщення за столом?

варіанти відповідей

Банкет з частковим обслуговуванням офіціантами, банкет-чай

Банкет-фуршет, прийом -коктейль

Банкет-фуршет, банкет-чай

Запитання 5

Не пізніше якого терміну замовник банкету має право відмовитись від замовлення з правом повернення повної суми внесеного задатку?

варіанти відповідей

За 12 годин

За 1 добу

За 18 годин

Запитання 6

При якому способі подавання страв офіціант обслуговує з лівого боку правою рукою?



варіанти відповідей

«В стіл»

«В обнесення»

З попереднім порціонуванням на підсобному столі

Запитання 7

Де ставлять пиріжкову тарілку при сервіруванні столу?

варіанти відповідей

Справа від основної на відстані 5-10 см

Зліва від основної на відстані 5-10 см

За основною тарілкою

Запитання 8

В якій послідовності від основної тарілки розміщують виделки?

варіанти відповідей

Рибна, столова, закусочна

Столова, рибна, закусочна

Закусочна, рибна, столова

Запитання 9

Салат-коктейль подають:

варіанти відповідей

В салатниках

В фужерах

На закусочних тарілках

Запитання 10

Норма площі залу на одну людину при проведенні банкету за столом?

варіанти відповідей

0,5-0,7 м2

1,5-2,0 м2 

2,0-2,5 м2

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест