Як називається форма обслуговування - приготування салатів, м 'ясних страв на очах у відвідувачів ресторану?
Укажіть правильний варіант телефонного замовлення столика у ресторані.
Укажіть наочність, що необхідна для оформлення замовлення в ресторані.
За якою схемою офіціанту слід обслуговувати відвідувачів?
Хто зустрічає гостя при вході до ресторану?
Хто зустрічає гостя при вході в торговельний зал?
На бенкеті за столом жінка повинна сідати ....
Якщо гостей обслуговує офіціантка, то її послуги при їх розсадженні допускаються лише щодо ....
Для надання кваліфікованої допомоги у виборі страв офіціант повинен знати:....
При замовленні спиртних напоїв уточнюють ....
При виконанні замовлення рекомендується така черговість обслуговування відвідувачів за столом:....
Укажіть правильний варіант вітання гостей.
На якій відстані слід триматися від відвідувача, щоб велась конструктивна розмова?
Укажіть правильний варіант поведінки персоналу після зробленого замовлення.
Які фактори визначають потенційну готовність до якісного обслуговування?
Коли виконується офіціантом досервування столу?
Як подається рахунок відвідувачу?
Хто контролює правильність заповнення рахунків і реєстрів?
Укажіть норму площі на одну людину при проведенні бенкету за столом.
На якому бенкеті усі страви та напої подають гостям офіціанти в обнос?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома