Зазначте основні напрямки організації постачання ЗРГ:
Перелічіть види постачання в ЗРГ?
Основним документом, що визначає права і обов’язки сторін є:
Які способи постачання продуктів Вам відомі?
Приймання товарів на підприємствах ресторанного господарства відбувається у яку кількість етапів?
Як визначається потреба в сировині закладу ресторанного господарства
Укажіть термін зберігання у закладі ресторанного господарства сипучих товарів.
Укажіть основний документ, що визначає права й обов'язки постачальника та закладу ресторанного господарства
Укажіть термін зберігання в закладі ресторанного господарства швидкопсувких продуктів.
Укажіть форму постачання для швидкопсувких продуктів у заклад ресторанного господарства.
За якими документами проводять приймання, продовольчих товарів за кількістю у закладі ресторанного господарства?
Як розрізняють договори за терміном дії?
Як визначається у договорі загальна сума постачання?
У скількох примірниках складається договір постачання?
У яку тару запаковують кулінарну продукцію, що доставляють із заготівельних підприємств у доготівельні заклади ресторанного господарства ?
Складське господарство у закладах харчування призначене
Вимоги до складських приміщень:
Де розташовують комору для зберігання сипучих продуктів?
Звітним документом для комірника і матеріально-відповідальної особи є:
Коли вивіз товарів забезпечує заклад ресторанного господарства – це спосіб доставки:
Назвіть основні функції складського господарства на підприємствах харчування різного типу.
Товарні втрати, які поділяють на:
Нормовані втрати це:
За кратністю використання розрізняють тару:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома