Як визначається потреба в сировині закладу ресторанного господарства?
Укажіть термін зберігання у закладі ресторанного господарства сипучих товарів.
Укажіть основний документ, що визначає права й обов'язки постачальника та закладу ресторанного господарства.
Укажіть термін зберігання в закладі ресторанного господарства швидкопсувких продуктів.
Укажіть форму постачання для швидкопсувких продуктів у заклад ресторанного господарства.
За якими документами проводять приймання, продовольчих товарів за кількістю у закладі ресторанного господарства?
Як розрізняють договори за терміном дії?
Як визначається у договорі загальна сума постачання?
У скількох примірниках складається договір постачання?
У яку тару запаковують кулінарну продукцію, що доставляють із заготівельних підприємств у доготівельні заклади ресторанного господарства ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома