Організація роботи гарячого цеху

Додано: 1 грудня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 639 разів
11 запитань
Запитання 1

До якої групи цехів відносять гарячий цех?

варіанти відповідей

Заготівельні цехи

Кулінарні цехи

Доготівельні цехи

Запитання 2

Які відділення створюють в гарячому цеху?

варіанти відповідей

Закусочне і соусне

Відділення для приготування гарнірів і соусів

Соусне і супове відділення

Запитання 3

Яке механічне устаткування використовують в суповому відділенні?

варіанти відповідей

Пароконвектомат

Жарову шафу

Універсальний привід П-ІІ

Запитання 4

Яку кулінарну продукцію готують у гарячому цеху закладу ресторанного господарства?


варіанти відповідей

Холодні та гарячі напої, холодні та гарячі закуски.

Супи, другі гарячі страви, соуси, гарніри, гарячі напої, борошняні кулінарні вироби.

Бутерброди, холодні та гарячі закуски.

Запитання 5

Яке устаткування не встановлюють в соусному віддленні ?

варіанти відповідей

Електрофритюрниця

Марміт

Фаршемішалка

Запитання 6

Хто здійснює контроль за якістю страв в гарячому цеху?

варіанти відповідей

Директор ЗРГ

Бригадир цеху

Бухгалтер

Запитання 7

В гарячому цеху готують гарячі напої?

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 8

Для чого призначені марміти?

варіанти відповідей

Для короткочасного зберігання страв в гарячому стані

Для варіння супів

Для смаження омлетів

Запитання 9

Впродовж якого часу можна зберігати гарячими овочеві гарніри?

варіанти відповідей

6 год

4 год

2 год

Запитання 10

Які страви забороняється залишати в соусному відділенні на наступний день?

варіанти відповідей

Гуляш

Омлет

Макаронник

Запитання 11

Яка температура подачі гарячих других страв?

варіанти відповідей

90*С

65*С

45*С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест