Організація санітарно-гігієнічних заходів на хлібопекарних підприємствах

Додано: 8 вересня 2020
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 44 рази
11 запитань
Запитання 1

Санітарно-гігієнічні вимоги до сировини і технологічного процесу визначені:

варіанти відповідей

Діючими санітарними правилами для підприємств хлібопекарної галузі

Правилами внутрішнього розпорядку

Наказами керівництва закладу

Запитання 2

Заходи щодо запобігання попадання сторонніх предметів у готову продукцію регламентуються :

варіанти відповідей

відповідною інструкцією для хлібопекарних підприємств

правилами експлуатації обладнання з забезпеченням попадання сторонніх предметів

правилами внутрішнього розпорядку підприємства

Запитання 3

Яка наука впроваджує в в практичну діяльність гігієнічні норми та правила?

варіанти відповідей

Гігієна

Санітарія

Мікробіологія

Запитання 4

Знищення патогенних мікроорганізмів в оточуваному людину середовищі-це:

варіанти відповідей

Дератизація

Дезінсекція

Дезінфекція

Запитання 5

Дезінсекція - це:

варіанти відповідей

Ретельне прибирання приміщень цеху

Заходи,які передбачають боротьбу з комахами

Провітрювання приміщень протягом 20хв.

Запитання 6

Дератизація - це:

варіанти відповідей

Заходи,які здійснюються для боротьби з комахами

Методи знищення різними способами гризунів

Знищення патогенних організмів в приміщені цеху

Запитання 7

Спецодяг дозволяється носити під час:

варіанти відповідей

прибиральних робіт

відвідування туалету

виконання службових обов'язків

Запитання 8

Рекомендована тривалість процесу миття та дезінфекції рук:

варіанти відповідей

1 хвилина

5 секунд

20 секунд

Запитання 9

Сировина для хлібопекарних підприємств підлягає контролю під час:

варіанти відповідей

прийому, підготовці,зберіганню та переробці

тільки під час прийому сировини без якісних посвідчень

Запитання 10

Уражений картопляною хворобою хліб:

варіанти відповідей

підлягає терміновому вилученню з підприємства

підлягає зберіганню у спеціально виділених приміщеннях

Запитання 11

Під час роботи пекар-кондитер повинен :

варіанти відповідей

Дотримуватися санітарних норм

Дотримуватися правил особистої гігієни

Перевіряти цілісність і справність ізоляції електропроводки,розеток

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест