Санітарно-гігієнічні вимоги до сировини і технологічного процесу визначені:
Заходи щодо запобігання попадання сторонніх предметів у готову продукцію регламентуються :
Яка наука впроваджує в в практичну діяльність гігієнічні норми та правила?
Знищення патогенних мікроорганізмів в оточуваному людину середовищі-це:
Дезінсекція - це:
Дератизація - це:
Спецодяг дозволяється носити під час:
Рекомендована тривалість процесу миття та дезінфекції рук:
Сировина для хлібопекарних підприємств підлягає контролю під час:
Уражений картопляною хворобою хліб:
Під час роботи пекар-кондитер повинен :
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома